Luftlinjen

Luftlinjen är nyckeln till vår personlighet eftersom den visar hur vi uppfattar och kommunicerar. En rak Luftlinje har ett mer direkt tänkande; man brukar finna sådana hos människor som är logiska, osentimentala och sansade.   En böjd Luftlinje tänker mer subjektivt, intuitivt och personligt. En rak Luftlinje gör individen pragmatisk som gärna vill ha fakta och logiska system. En böjd Luftlinje förstår att allt handlar om perspektiv. Generellt, om Luftlinjen är väldigt böjd är de människorna troligtvis mer tillbakadragna och föredrar mörker, djupa tankar och konstnärliga upplevelser.

Metaforen för luftlinjen är en Ljusstråle. Betänk hur ofta vi använder ljusassociationer för mentala egenskaper, hon är ett ljus, det gick upp ett ljus för mig etc. Inom andlighet pratar vi ofta om att bli upplyst.

Ju längre luftlinjen sträcker sig över handflatan, desto längre och djupare lyser individen upp okunnighetens mörker över möjligheterna i livet och desto mer tas in för övervägande inför beslutsfattande. Lång luftlinje (som slutar under Antennen) funderar länge och väl över saker. Kort luftlinje är mycket mer fokuserad på deras omedelbara situation och är mycket bättre på praktiska idéer. Tydliga, raka luftlinjer återfinns hos högeffektiva personligheter medan svaga, otydliga luftlinjer finns hos timida människor med ofta förekommande kaos i huvudet. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen