Lillfinger

Lillfingret – ANTENNEN

Lillfingret kallas för Antennen eftersom den har med kommunikation och uttryck att göra på alla nivåer – verbalt, vad man sänder ut, sexuellt och den neuro-linguistiska aspekten av hjärnan.
Tänk dig den som antennen som skickar och tar emot. Den avgör vilka latenta kommunikationsförmågor man har.
Huruvida någon har talets gåva, en bra vokabulär och språkbegåvning eller inte beror på lillfingrets utveckling. Den handlar även om finansiell begåvning och sexuell kommunikation.

Den genomsnittliga längden är när toppen på lillfingret är i ungefärlig höjd med ringfingrets översta led, men att mäta kan vara lurigt om den är lågt satt. På ungefär en tredjedel av kvinnor och en tiondel av män sitter den lågt, alltså börjar långt ner i handen, så den kan förefalla kort men är i själva verket av normal längd. Se efter var lillfingret andra fingerled är i förhållande till ringfingrets falang, den ska vara ungefär i mitten av den.

När lillfingret är långt, lång Antenn, tar det emot och sänder språk effektivt. Alla som har ett väl utvecklat lillfinger har anlag för språk, vältalighet, kvickhet och har ofta en bra vokabulär.
Ofta är de med långt lillfinger människor som är sluga och har god hand med pengar. Långa lillfingrar finner man ofta hos politiker, komiker, finansmän, författare, lärare, försäljare och advokater t ex.

När lillfingret är kort missar den korta Antennen signaler och blir lätt överbelastat. Det är svårt att uttrycka exakt vad man känner och ofta svårt att göra sig ordentligt förstådd. Men självklart kan de förmågorna övas upp och alla med en kort Antenn bör uppmuntras att utveckla sin vokabulär. De har inte riktigt självförtroendet att använda sina ord och uttrycka sig, de är misstänksamma mot sarkasmer och ironi, de gillar heller inte långa eller krångliga ord. De är känner ofta osäkerhet kring sin ekonomi.

Ordkonstnärer

När lillfingret böjer sig något mot ringfingret betyder det att de har en naturlig charm och förföriskhet över sig, särskilt om det även är långt. Man kan säga att de bänder på språket för att få önskad effekt. Det kan också vara ett tecken på en lögnare eller någon som överdriver.

Om fingret sticker ut, är det ett tecken på en oberoende tänkare, excentricitet om den gör det på den passiva handen, någon som söker efter en partner för sex.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen